090930

CHA CHA!

hahaha, är med roza nu, väntar på att mamma ska laga klart maten. Idag ska vi gå och jobba hihi. har fan inget och skriva om så hejdååååå!



/ Sophie


btw


Igår när jag färgade Skevos hår så färgade jag min lugg svart, dålig bild dock.

/ Sophie

fika

HOHO Hej

Igår var jag så duktig och var i skolan, haha. Efter skolan mötte jag iallafall upp Skevo och vi var och fika. Efter det följde jag med henne hem för hon skulle packa ihop lite saker, och hela vägen från henne till mig diskuterade vi hur man viker kläder (?), hahaha.









Idag försov jag mig i vilket fall, och min vän ringde mig och berättade att hon hade blivit misshandlad så jag valde och gå hem till henne istället för att stressa till skolan. Sen så har jag vart en sväng hos månsson och tagit en kopp kaffe och tjötat lite. Nu blir det och laga mat eller något, fan vad tråkigt!

/ Sophie





hos skuttan

Heeeej!

Sover hos skuttan idag, för vi färgar håret på varandra. Jag färgar utväxten osv och Skutti slingar håret. Längesen vi hade en sådanhär kväll, höhö. Ska ut om en stund och träffa Roza och Daniel :)


Tidigare i år hihi.

/ Sophie


gårdagen







Ehee, det blev typ inga mer bilder än på mig, Tony, Biggie och Sara ;o

/ Sophie


hihi

 
Idag ska jag & Kenny vara barnvakt åt mina söta kusiner :)

/ Sophie

<3

Är så glad att du finns för mig Roza <3


/ Sophie

hihi

Jag sitter med datorn när jag är på toa och lyssnar musik, det är nice!
/ Sophie

no schooooool

Ingen jävla skola för mig idag heller och det ger mig verkligen ångest, men ändå skiter jag i den. Har saker och göra idag, mamma åker iväg och jag ska förbereda lite saker inför kvällen för att vi ska överraska Lisa, Sandras mamma. 
Hoppas på en bättre dag, har inte mått bra idag men jag har varit snäll och gjort frukost åt Angelica innan hon sticker iväg till skolan, så vi åt frukost tillsammans :) 
/ Sophie

WANDERSON (L)

Inget kan fan förstöra min kväll ikväll. Har suttit hos Anna och kollat fotboll, GAIS-Gefle, fyfan vilken bra match. Redan när det hade gått 3,5 minut slog dom in första målet. 4-0 blev det till GAIS, varav 3 mål gjorde Wanderson! OHOOOOOOO, nu har GAIS gått över halmstad och brommapojkarna i tabellen.
/ Sophie

sister

Det finns ingen person som jag är så rädd om som jag är om dig.
Det finns ingen person som någonsin kommer kunna ta din plats.
Jag älskar dig Hanna, min syster (L)

/ Sophie

no school

Idag har jag vart dum och försovit mig och skitit i skolan, ickeeee bra. Jag fick iallafall besök av Roza och Jennifer. Nu är Emma och Lina påväg till mig iallafall :)


Tagen av Lina i skolan igår hihi

/ Sophie

LÖRDAGEN


DET BÖRJAR GÅ BRA NUUUUUUUUUU


2 - 2 mot elfsborg




Födelsedagbarnet hihi

  
  

Efter vi varit på tjejmiddagen så gick jag och skuttan till biggie, och vi gick till leffe som var med sin vän kev. Sen kom kenny, patrick och tony. Hade en kul kväll, hihi.

/ Sophie

wtf


Angelica 17 år

Woho, idag fyller Angelica 17 höhö. Så vi tjejer ska dra dit på tjejmiddag, mysigt. Om en timme börjar matchen mellan GAIS och Elfsborg som jag ska titta på, hinner se första halvlek hos Biggie innan jag drar till Angelica, hihi.
// Sophie

biggie i ett nötskal

Biggie:
- Offa, jag tror jag är kär i Johan Glans. Jag tänker på honom hela tiden.


/ Sophie

10/9-09

Jag har gått och blivit sjuk, och det ledde till att det inte blev någon skola. Sitter och nördar med Biggie just nu vid varsin dator och smälter maten. Idag åkte Kenny hem också :(. Vad dålig fantasi jag har när det gäller och blogga, skriver när jag fått lite mer inspiration istället.


Pusss

7/9-09

Mitt om en vecka hihi
// Sophie

Vilken jävla morgon -.-

Usch vilken morgon, vaknade åt frukost fixa mig osv.
Sen gick jag till bussen, kom nästan inte på den & på det så fastnar min häl under framdörren så jag fick ett ett sår ( det ser ut som nån har skärt mig typ) Sen när jag var framme vid haga var jag tvungen att springa till skolan och känder hur blodet rann från hälen :(.
Sen kommer jag fram till skolan och ser att engelskan är inställd -.-
Så jag ringer Offie och så ska jag ¨åka till henne för att ta en kopp kaffe.
När jag väl är framme på hennes gård tappar jag min mobil i en jävla vattenpöl :@
Sen åkte jag hem och sov, sen kom Offa till mig på en kopp kaffe.
Så åkte vi till backaplan, var tvungen att köpa foundation, köpte även en tröja & cheez ballz, sen åkte jag hem & har inte gjort ett piss sen dess :)!





Min fina tröja jag köpte, den passa in väldans bra på mig ! :)




skolään

sitter i skolan, har bara en lektion idag och slutar tjugo i ett. fan va niiiiiiiice!
Jag ser smart ut, hahah

RSS 2.0