majaoffna





Här är jag och maja osv, varit med henne på backaplan idag när hon köpte jacka, leggins osv. Sen åkte vi hem till henne och åt fiskbullar, mos och morötter såklart, hihi. Sen va vi barnvakt. Nu softar vi och bögar oss.


parodi, svenska hollywoodfruar 2



Hahaha, fan vad kul jag kan ha åt detta.

091029



Idag har jag vart och hälsat på Hannie och såg hur hon hade det hemma osv. Sen mötte jag upp mamma på backaplan och vi köpte en ny bärbar hemtelefon som vi behövde och så var vi inne en sväng på öb också och köpte schampoo, balsam, hårinpacking osv.

Sitter och väntar på att mami ska laga mat nu, är hungrig. Får se vad jag hittar på ikväll funderar på sitta hem och chilla bara.

/ Sophie

hihi


Bild ifrån våran myskväll igår som jag, Lillie & Mari hade.
Idag har jag bara tagit det lugnt, Lillie sov här inatt. Vi har ätit kycklingsallad och sitter och väntar på Roza och Daniel nu. Imorgon ska jag till min faster och träffa mina kusiner osv :)

/ Sophie

multimedia osv

Där bak sitter Emma och jobbar på lektionen hihi. Vi har multimedia och jobbar med någon ljudskit, tråkigt som fan. Idag ska jag på Gais - malmö ff med Erica och sen ska jag vara med Mari, Daniel, Roza och Lillie :) 

delilah


BUT I KNOOOOW THAT U TRY

3e dagen i skolan, haha det börjar gååååå bra nu. Är med Rozi nu, sitter och väntar på att Daniel ska ringa för vi ska åka in och möta honom inne i stan. Sen ska jag träffa Lillie och Berra också. Bilderna tog Roza förut på mig och Roza, vi skulle egentligen fota och jag HATAR det. 
/ Sophie

a day with lillieeee

Träffade Lillie idag, vi har lagat fisk med mos, hihi. Skulle egentligen träffat Roza, men jag råkade somna så vi ska vara med varandra efter skolan tomorrow och fota till någon jävla retard uppgift som jag inte fattar någonting utav. 
Lillie på balkongen förut ;>
/ Sophie

foto foto foto osv

Sitter i skolan och har precis redovisat mitt bildrepotage som är ungefär 1 månad gammal, hehe. Ligger lite efter i foton nu så jag ska låna kamera idag och fota och göra klart en annan uppgift som jag missat hihi. Ska möta Lillie i stan om en stund, vi ska köpa nya örhängen till mig osv. MEN MÅSTE BLI KLAR MED MIN FOTOUPPGIFT! hahaha. HEJDÅ NU SKA JULIA REDOVISA HIHI.
/ Sophie

091015

Jaaa, såhär snygg var man imorse när vi vaknade hos roza. Fifan, vaknade imorse av jävla arbetare som byter fönster hemma hos henne och jag har max sovit 5 timmar inatt i rozas lilla trånga säng, hihi. Vi hade det iallafall skoj igår, satt och flumma och spelade in massa skit på photobooth och tittade på svenska hollywoodfruar innan vi skulle sova. 
Lillie kom till mig 2-3 någon gång idag och vi åt pizza som mamma gjorde åt oss. Hahaha, vi skulle baka muffins idag igen, det ända vi klarar av och göra är kladdkaka seriöst. Vi gjorde som det stod på receptet men muffinsarna smakade tjockpannkaka typ, hehe då får bli ett nytt försök någon annan dag. Ska sova strax, är skit trött nu fnissss.
GODNATTttttttt!1!!!!!!
/ Sophie

hahahah

 
Hahaha, jag och roza skulle videoblogga lite oseriöst och slängde på oss foundation på läpparna, hahah typ 10 filmer, men ingen jag är nöjd med, hahaha vi är på flummmmhumöööör.

mydaaayeyeyey

Sitter hos Roza just nu, vi sitter i hennes trånga säng med varsin mac i knät, haha. Ska sova här inatt, vi tänkte plugga lite på psykologiläxan idag, vad det nu än är?  Har varit med Lillie idag, vi har bakat totalt misslyckade muffins som bara smakade bränt socker, usch haha. Träffade Jeff också en sväng för hon ville följa med oss till netto. SEN UNDRAR JAG VAR FAN SKUTT HAR TAGIT VÄGEN, VARFÖR BLOGGAR DU INTE LÄNGRE KVINNA????
Hahaha, innan när jag och Lillie stod och väntade på Jeff så bad Lillie mig ta ett kort på henne, och hon fattade inte att jag stod och filmade xD

Parodi på svenska hollywoodfruar

HAHAHAHAHA, så jävla bäst!
/ Sophie

091013

Vart med Lillie all day long, vi har bakat kladdkaka, promenerat, handlat och lagat mat och just nu sitter vi bara och slappar. Ska antagligen ut och möta Biggie lite senare. Just nu går det inte heller och ladda upp bilder som vi tagit idag :@

/ Sophie

100912

CHACHA 
Hemma nu medans biggie är i skolan, har städat lite och ska köra en tvätt innan jag möter biggie igen, hon fyller ju 17 år idag också, grattis! Just nu orkar jag verkligen inte vara hemma pga av vissa anledningar, jag orkar inte skolan, orkaaaar ingenting. Min syster ska laga mat till oss nu, hihi. Sitter och lyssnar min majas låt Lady Gaga - Paparazzi, älskar den :D
Går bara och älskaaaa
/ sophie

091009

Som vanligt blir man opepp, för alla andra idioter är det. Kommer säkert bli roligt ikväll, men just nu så har jag ingen lust alls och hitta på något. Iallafall så kommer Emma hit snart :)
/ Sophie

091010

Igår var jag, Roza och Sara och chilla lite hos leffe, sen så träffade vi biggie och satt och tjötade med henne en stund. Jag & Roza kom väl hem runt halv två och gjorde toast och kollade svenska hollywoodfruar fast jag decka, hihi. 
Idag va min mamma så snäll, fick en kavaj och en trenchoatshg hur fan det stavas haha. Ska snart göra iordning mig, ska laga mat, och så kanske frugan kommer över på middag, hihi. Ska antagligen till kev senare :)

091009

Sitter i skolan nu med Julia och Emma och väntar på våran multimedia lärare som är försenad med sitt tåg. Ikväll kanske man ska till Kev, får se vad som händer. 
Lite cpbilder från i förrgår, haha.
 Och igår när jag låg och sov så har jag legat med mitt ben på laddaren till datorn som är varm, så jag har fått en brännmärke -.-

/ Sophie

HAHAHA

Hahaha, våran tidsfördriv igår. Jag, Biggie och Mari bestämde oss för och dygna för att jag skulle orka skolan. Yeahyeah sure, höll på somna flera gånger på psykologin så jag åkte hem vid halv 12 och somnade klockan två, och så kom min lilla bebis roza hit och väckte mig halv sju. 

you know that i can use somebody, someone like you..

Hur fan kunde jag? Jag förstår inte vad som händer i ditt huvud. Hur fan kan du komma på så jävla mycket lögner? Och jag, jag är en idiot som har gått på allt, precis allt. Du har sjunkit så otroligt i mina ögon, och det värsta är att jag fortfarande tycker om dig. Det gör ont att du totalt ignonerar mig när jag skickar sms och ringer. Det ända jag ville är ju bara och få prata med dig, lösa allt som hänt mellan oss. Som vanligt flyr du från alla jävla problem och inte ens kan med och svara på ett litet sms. Det ända jag bad om var att svara om hur du ville ha det, inte ens det kan du svara på. Du är en feg person, och precis som alla andra killar. Att ens kunna med när du har bott hos mig i över en månads tid och levt på oss, och du har ju fan fortfarande min mobil. Usch usch usch för sånna som du, jag äcklas.

/ Sophie 

tssssssss

Känner mig så jävla ful idag så jag var tvungen och göra en ansiktsmask, fifaaaan.

/ sophie


091007

Hejsaaaan.

Ingen jävla skola idag, den jävla skiten ger mig ångest. Nyduschad och ska snart göra mig iordning mig. Sitter just nu och chillar lite med Mari och lyssnar på Hinder som ger mig ännu mer ångest, haha. JÄVLA ÅNGEST :D Ska sova hos Maja inatt, eller sova och sova, ska dygna för och klara av att gå till skolan imorgon har vänt på dygnet, så jag, biggie och mari ska kolla film kväll. :)

/ Sophie


091007

   

Chillat med Mari, vi har typ panikstädat i fem timmar idag hemma hos henne för att hon inte skulle bli av med lägenheten. Åkte hem till mig, träffade lilla Jeffi som hade blivit utelåst stackarn, haha. Skulle egentligen kolla desperate housewives vilket det inte blev så mycket av eftersom jag var fast vid datorn. Fixade iordning gaderoben och småstädat rummet lite också. Nu sitter jag och Mari och nördar vid varsin dator med tända ljus och ska väl lägga oss snart. =)

/ Sophie


hihih

:( uhuuu

091005



HEHE, råkade beställa hem lite grejer.


/ Sophie


091003

Såhär snygga är vi på lördags morgonkvisten!
/ SKUTT OCH MARIO

*suck*

cha cha bloggen sophie häääär!

ligger helt utslagen, måste fixa köpa nytt rosa läppstift idag, halllååå? ska till NK senare och kolla däär. ÅH JAG E SÅ SÖT! skutt kan bara dra åt helvete...! hon vill bara va som mig, vem orkar vara kopiiia???? hon härmar mig med allt, åååh * suck * fjortisar!

ska ta mig en dusch, man vill ju inte lukta usch...! både jag och löshåret ska få sig en inpackning idag wiiie!

chacha bloggen, vi hörs senare från NK!

091002

Hej!

Försov mig i morse som vanligt >.< sket i det klädde på mig snabbt och borsta tänderna för jag var tvungen och vara i skolan innan tio för och lämna tillbaka kameran jag och emma hade lånat. Var också på min första multimedia lektion idag, skit tråkigt. Ska möta roza nu innan hon åker till halmstad också, sen ska jag väl vara med mina vänner, hihi. Beslutsångest vad jag ska göra idag, känner mig as seg och vill egentligen ligga hemma och kolla på film med kenny samtidigt så vill jag hitta på något. Aja, skitsamma! hahah.



/ Sophie


091001

Ingen skola idag heller, orkade verkligen inte när Skevo väckte mig tjugo i 7, jag var helt död. Ska strax göra mig iordning, äta något och sen åka och möta Kenny och pappa i stan. Sen ska jag väl vara med Kenny en stund innan jag, Skevo och Biggie ska iväg på bio. Bli skönt att hitta på något vi 3, bara Jeffen som saknas >.<



/ Sophie

RSS 2.0